Kwaliteit

Jouw reorganisatie is in goede handen. Met ruim dertig jaar ervaring in het adviseren van overheden en het begeleiden van reorganisaties weet Alexander van Engelen wat er speelt op de arbeidsmarkt en in de publieke sector. Hij is een ervaren trainer op het gebied van ambtenarenrecht, reorganisaties, inspraak, personele informatievoorziening en kennismanagement. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor zijn klanten. In een reorganisatie ligt de kwaliteit van de uitvoering vaak direct of indirect besloten in het succes ervan. Alexander van Engelen zet daarom in op deskundigheid en continuïteit. Jij kunt rekenen op ervaren professionals die weten wat er speelt binnen jouw organisatie en die snel en adequaat kunnen handelen.

Kwaliteit inspraak

U bent verzekerd van hoogwaardige ondersteuning. | Kennis en ervaring zijn verzekerd. Van Engelen beschikt over jarenlange ervaring in de publieke sector. 

Kwaliteit personele informatievoorziening en kennismanagement

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van personele informatievoorziening en kennismanagement nodig. Alexander van Engelen beschikt over deze kennis en ervaring.